Автор
Роси Кацарова

Актуалните модели дънки тази зима

Днес обръщаме поглед към негово величество денима. Дънките несъмнено имат почетно място в гардероба на всяка дама и това е съвсем логично, все пак те са най-универсалната дреха.

В комбинация с риза и токчета са идеални за офиса, а с кецове и пуловер - за уикенда. Понякога обаче е трудно да избереш модел дънки измежду необятното разнообразие модели, предлагани на пазара. За да ви улесним, ви предлагаме да видите кои са актуалните модели деним тази зима:

Висока талия

Дънките с висока талия се открояват с ретро привкус и за разлика от плитките панталони са идеални за всяка фигура. Те ще представят тялото ви в най-добрата му светлина, тъй като прибират коремчето и издължават краката, създавайки илюзията за по-къс торс и по-дълга долна част на тялото.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Мозайка тук, мозайка там

Този тренд също носи полъха на миналото. Деним с подобна декорация бе модерен през 80-те и 90-те, след което изпадна в забвение, за да се завърне на модния хоризонт тази зима и отново да плени сърцата на по-смелите дами.

Подобен модел дънки несъмнено не би се харесал на дамите, залагащи на по-консервативен стил на обличане, но тези, които са склонни да експериментират, трябва да заложат на денима с декорация тип мозайка. Тези дънки няма да ви оставят незабелязани и ще докажат на околните, че сте истинска модна богиня.

View post on Instagram
 

Бродерии, апликации и мъниста

Дънки с подобни елементи са идеална основа за изграждането на красива небрежна визия и умело ще внесат цвят и настроение в облика ви. Това не е за подценяване, особено през есенно-зимния сезон, когато сме склонни да залагаме предимно на тоалети в черно или такива в сивата гама.



Дънки с навити крачоли

Навитите крачоли са детайл, който неотлъчно присъстваше в колекциите на водещите моделиери за есенно-зимния сезон. Срещахме ги както върху boyfriend дънките, така и върху skinny моделите. Някой брандове пък представиха модели с цветни и ефектно декорирани подгъви.

Разкъсаните дънки са актуален тренд за поредна година, който се откроява с бунтарско излъчване. Това обаче не означава, че са запазени само за дамите, увличащи се по гръндж детайлите, защото накъсаните дънки изглеждат супер и в комбинация с токчета, нежна риза и клъч.



Остри ръбове на хоризонта

Денимът с ръб е модел, характерен за 70-те години на миналия век. Днес обаче той отново е актуален и обещава умело да издължи фигурата на всяка дама, решила да намери място за него в гардероба си.

View post on Instagram