Автор
Woman.bg

9 секс годишнини, които си струва да отбележите

Годишнина от първата среща, годишнина откакто сме заедно, годишнина от сватбата – това са основните празници, които двойките отбелязват с вечеря в ресторант, поздравления в социалните мрежи и размяна на подаръци. Но има и други паметни дати, секс годишнините. Как да ги празнувате ли? По най-простия и логичен начин – в леглото!

1. Първия секс

Това е началото на сериозната ви връзка, грехота е да не го отбележите. Разбира се, тази годишнина може да съвпадне с друга важна дата, но все пак е хубаво да я помните.

2. Първият секс маратон

Или онзи ден, в който сексът и на двамата ви се е харесал максимално и сте го запомнили – ако половият акт от точка 1 поради някаква причина не ви се струва толкова прекрасен.

3. Денят, в който сте избрали любимата си поза


Някои партньори имат толкова различни предпочитания, че съвпаденията в желанията им трябва да се отбележат с червено в календара!

4. Най-лошия секс


И двамата сте страхотни, но точно в онзи ден нещо не ви се е получило. И дори е било смешно. Което ви е сближило още повече.

5. Първият синхронен оргазъм

Такова събитие със сигурност е зарадвало и двамата. Изисква отлична координация на движенията, като в синхронното плуване.

6. Първият секс на почивка

Отишли сте на пътуване заедно и сигурно сте прекарали доста време в леглото. Може би точно поради тази причина не сте разгледали много туристически забележителности.

7. Първият необичаен секс


Може да е бил груб, може да е бил с костюми и ролеви игри или просто на необичайно място. Но във всички случаи е секс, който ще запомните завинаги.

8. Денят, в който сте разбрали, че не си падате по 69

Пробвали сте едновременно да давате и да получавате, но нищо хубаво не е излязло от това? Нищо – дори и този опит е част от нещата, които ви правят неразделна двойка!

9. Първият секс в цикъл

Това е специфична проява на любов – когато и двамата искате да си доставите удоволствие и дребните затруднения не ви спират.