Да си го кажем честно – какво знаете за мъжката физиология? Уверени ли сте в женското си очарование дотолкова, че да сразявате мъжете? Достатъчно харизматична ли сте или сте се замисляли, че е време да отидете на тренинг за общуване с мъже?

Учените са доказали, че мъжете несъзнателно разчитат знаците и флуидите ни и безпогрешно разпознават жената, която кипи от страст. Как ли? В тази статия ще ви разкажем за признаците, които показват, че сте добри в леглото.

1. Вие умеете да флиртувате

Мигновена реакция на получен комплимент – и ето че вече получавате втори и трети такъв. Докосвате сякаш между другото косата си и строгият ви шеф веднага е готов да ви прости досадната грешка. Докато чакате своя приятелка на бара, вие не скучаете, а благосклонно приемате почерпки от господина, седнал на съседния „щъркел“. Поздравления! Жените, които умеят да използват потенциала си толкова майсторски, обикновено оставят незабравимо впечатление в леглото.

2. Вие сте любопитни

Отворени сте за всичко ново. Харесва ви да проучвате, да узнавате, да стигате до същността на нещо. Не сте склонни към мързел и апатия. Психолозите са сигурни, че с такава жена човек не може да скучае в леглото.

3. Сръчни сте


Всичко ви се удава – е, може би не всичко, но поне нещата, които правите с ръцете си. Независимо дали бродирате гоблени, режете супер бързо зеленчуци или владеете калиграфия, ако имобщо умеете да правите добре нещо с ръцете си, в секса вече имате 50 % преднина. Има логика, нали?

4. Имате развито обоняние

Ако имате толкова чувствителен нюх, че различавате сезонните версии на популярните парфюми от първия им полъх, най-вероятно и вие самите миришете страхотно, а мъжете с „правилни“ феромони ги разпознавате и със затворени очи. Логично следствие на това е хубавият секс.

5. Вие сте кинестетик


Обожавате да докосвате коприна или кашмир? Толкова сте чувствителни към тактилните усещания, че изпитвате удоволствие от докосванията? Поздравления – вие сте самата чувственост и следователно жената-мечта за всеки мъж.

6. Гледали сте поне два-три порнофилма

Не сте гнуслива и притеснителна – и това е прекрасно. Понякога можете да гледате порнофилми в името на общото си развитие? И посещавате тематични магазини за възрастни? Смеем да кажем, че партньорът ви е извадил късмет с вас.

7. Самооценката ви е на ниво

Тук всичко е ясно – вие обичате себе си и тялото си и излъчвате тази любов към околните. Нужно ли е да уточняваме, че това е основата на щастливата връзка като цяло и на хубавия секс в частност?