Разбира се всички мъже са различни (както и пенисите им). Но ако искате да доставите удоволствие на партньора си и да удължите половия акт, можете да пробвате някои от представените по-долу похвати.

1. Игра със зърната

Някои мъже мразят това, така че не настоявайте, а първо попитайте партньора си дали обича ласки по зърната или не. Ако отговорът е “да”, можете смело да стимулирате зърната му, за да удължите удоволствието.

2. Интимен масаж


Съблечете се, вземете масажно масло, примирете се с мисълта, че ще трябва да перете чаршафите след процедурата и се намажете един друг. Това е еротично, забавно и приятно.

3. Пробвайте шестата му любима поза

Той сигурно си има пози, които не му харесват. Може да са свързани със специфичен ъгъл на проникване или с позиция на тялото, в която той трудно контролира движенията си. Какъвто и да е проблемът, възползвайте се от тази поза - тогава партньорът със сигурност няма да получи оргазъм преди вас.

4. Използвай пръстите си

Гали бедрата, дупето и пениса му. Това е много приятно, но няма да го накара да свърши бързо.

5. Поиграй си с тестисите му

Може да е с пръсти или с език, все едно. Важното е почти да не докосваш пениса.

6. Обърни внимание на дупето

Днешно време много хетеросексуални мъже нямат нищо против леки игри в тази деликатна зона. Уточнете какви са предпочитанията на партньора ви и ако е съгласен - действайте.

7. Не забравяй редките ерогенни зони

Целувай и леко потупвай врата и долната част на ушите му - това ще го изненада и почти със сигурност ще му хареса. Всяко тяло е уникално, ще се учудите колко неочаквани части от него могат да предизвикат сексуална възбуда. Експериментирайте!