Автор
Филип Данауи

6 нови лица, които ще разчупят стила през 2018-а

Има актриси, които при всяка поява на червения килим гарантират своето безупречно модно присъствие. Такива са например: Кейт Бланшет, Джулиан Мур, Тилда Суинтън. Но с всяка изминала година се появява нова култура от вълнуващи стайлинги, които правят този списък на най-добре облечени все по-интересен и нетипичен. През 2017 г. видяхме един шеметен пробив в "Спайдърмен: Завръщане у дома" в лицето на Зендая и Лора Хариър, всяка от които се движеше през първата си основна обиколка в пресата в завидно добър аутфит. Кая Гербер - дъщерята на супермодела Синди Крауфорд пък стана най-търсения модел на годината, благодарение на великите си гени, като също така следяхме и гардероба й при всяка светска изява.

И така, кои ще бъдат част от новия клас на аутфит диктаторките по червения килим през 2018 г.?

Кетърин Лангфорд

Въпреки че е звездата на един от най-популярните телевизионни сериали през 2017 г. - "13 причини защо", Кетърин Лангфорд остана извън светлината на прожекторите - и от червения килим (освен за няколко редки изяви). Нещата обаче скоро ще се променят, особено след като неотдавна актрисата получи номинация за "Златен Глобус", а на самата церемония я видяхме в дълга черна рокля с акцент в ханша. 21-годишната австралийка ще се появи и в два нови филма през годината, както и в горещо очаквания втори сезон на сериала.

View post on Instagram
 

Алиша Бо

Още една актриса от "13 причини защо" - Алиша Бо остава своя отпечатък върху модната индустрия. Миналата есен, тя се появи като модел в кампания за Converse, след това пък беше сред гостите на Седмицата на модата в Ню Йорк, присъства и на вечерята на модния дизайнер Джейсън Ву. Определено чаровната смугла красавица все повече се приобщава към фешън средите.

View post on Instagram
 

Оливия Кук

Британската актриса Оливия Кук е звездата в лентата на Стивън Спилбърг "Бъди готов, играч едно". Тя обаче грабна не само неговото внимание, а и това на модните ценители, които отбелязват всяка нейна изява на червения килим. Младата кино знаменитост се доверява за стайлинга си на Ейми Кройсдил, жената която подбира всяка визия и на прекрасната Натали Дормър от "Игра на тронове", както и на супермодела Лара Стоун.

View post on Instagram
 

Кайли Спейни

Може и да не знаете името й, но с четири филма, планирани за тази година, включително женското поколение в Pacific Rim Uprising, определено очакваме да видим много от 20-годишната актриса Кайли Спайни през следващите месеци. И то не само на снимачната площадка!

View post on Instagram
 

Зази Бийтс

След зашеметяващото си появяване на "Златен глобус" през 2017 г. звездата на Атланта ще има много повече възможности за "дефилета" по червените килими, особено заради предстоящото продължение на "Дедпул", където влиза в костюма на супергероинята Домино.

View post on Instagram
 

Аквафина

Забелязахме я по време на участието й в "Бандата на Оушън 8" редом до едни от най-големите звезди зад Океана, като Риана, Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Сара Полсън и Сандра Бълок. Но има защо да продължим да проследяваме светските изяви на екзотичната рап дива и актриса Аквафина - определено тя ще се нареди сред играчите от А-отбор на всеки червен килим заради своя атрактивен аутфит.

View post on Instagram