Нормално е да искате сексът винаги да е често и страстно явление в дългогодишната ви връзка. Обикновено обаче се случва по-рядко с времето и това е нормално. Дългогодишните двойки често имат сериозен спад в интимните отношения. Страстта е отминала, любовта се е трансформирала в нещо по-възвишено и сексът неминуемо е станал скучен. Как можете да върнете всичко в началния стадий на интимните ви отношения? Woman.bg разкрива няколко техники и трикове. Но най-важното условие да запазите разнообразието във връзката си е да не отричате, че рутината ще ви застигне, също и да не се превръщате в егоист в леглото.

1. Сутрешен секс веднъж седмично

Едва ли има мъже, които да не обичат сутрешният секс, но уви има жени, които не обичат да го практикуват точно тогава. Затова дамите трябва да променят навиците си и да подхранят сексуалният нагон на господата. Сексолози твърдят, че това е страхотен начин за старт на деня и нотка разнообразие в скучните и монотонни връзки. Можете да го направите бързо и шеметно. Няма по-зареждащо с енергия упражнение рано сутрин. Дори кафето няма да ви енергизира и събуди по-добре от сутрешното палуване.

2. Ползвайте секс играчки

Учените съветват да разнообразявате секса с играчки, както и да говорите отново, отново и отново за сексуалните си проблеми и желания. Те допълват, че празниците и силната музика влияят положително на сексуалния живот, а секс артикулите включени в креватните удоволствия, водят до по-дълга любовна игра.

3. Флиртът

Флиртът не е само за прясно заформени двойки или такива, които все още не са се гаджосали. Можете да флиртувате и с дългогодишния си партньор и в това няма нищо странно, напротив. Флиртът ще нажежи отново страстите между вас, ще кара любимия ви да ви пожелае на мига, а и ще ви държи в мислите му, след като сте му направили мръсен намек, а после сте го пуснали да върви за работа.

4. Пишете си секси съобщения

Възползвайте се от цялата възможност на модерните технологии. Пращайте си сладки картинки, емоджита, писъмца и сърчица. "Говорете си" за секс дори и по време на работа, това видимо ще вдигне адреналина ви, а когато се приберете у дома със сигурност ще се почнете от вратата с още по-голямо желание.

5. Секс след скандал, защо не!

Предизвикай лек скандал, защото вашата връзка е в твоите ръце. Провокирайте любимия с нещо дребно и инициирайте малка караница по между ви, която да ви разгорещи. Всички знаем, че любовната игра, след като вдигнем малко кръвното е много по-страстна. Приложете театралните си умения и гарантирано ще останете доволна.

6. Време е да сбъднете секс мечтата му

Изпълнете най-голямото му желание в секса, а ако не го знаете, какво още чакате - попитайте го! Всеки мъж има големи мераци и ако помислите как да ги реализирате, ще получите куп емоции, като да уцелите шестица в тотото.

И един съвет към мъжете: похапвайте от суперхраните, като например боровинки или касис, пийте червено вино, те ще окажат неподозирано въздействие върху сексуалния ви живот. Внимавайте с преяждането, то е враг на либидото!