Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

2018 г. носи свобода, любов и успех в работата на Раците

Основното достойнство на 2018 г. е чувството за свобода. Всичко се променя, пред вас ще се отвори море от възможности, които са еднакво подходящи за работа и за любов. Но разбира се, за това ще трябва да работите упорито и колкото по-упорито отивате към целта, толкова по-ползотворни ще бъдат резултатите. Не обръщайте внимание на трудностите, които възникват, и не забравяйте, че всяка спънка е просто още една стъпка към успеха! Настъпва време за работа и позитивни промени.

Тази година ще имате възможност да напуснете уютната си черупка и да погледнете навън, за да познаете живота в най-удивителните му и необикновени прояви. Може да решите да предприемете пътуване по света, да смените местожителството, да промените работното си място или да промените брачното си положение. Не се страхувайте да поемате рискове, рискът ви ще бъде оправдан. Но когато взимате решения, не бързайте, внимавайте и избирайте най-доброто за себе си.

През 2018 г. ще имате много възходи и падения на принципа проба и грешка. И това не е изненадващо, защото ще се опитвате в различни области. Каквото и да се случи, кажете си: "Това е за най-доброто". И не си позволявайте да допускате в себе си негативни мисли. Всичко, което на пръв поглед изглежда неприятно, в крайна сметка ще се окаже едно благо. До 8 ноември 2018 г. благотворната планета Юпитер ще е във вашия дом на любовта и творчеството и обещаваща разширяване и успех в тези области. Благоприятните шансове за любов и романтика като правило изобилстват по време на този транзит.

Добро време да покажете креативната страна на вашата природа и да спечелите популярност в обществото благодарение на талантите си. Много Раци ги очаква попълнение на семейството. Сатурн в дома на партньорството ви насърчава да се отнасяте по-сериозно към партньорите си, като лични, така и делови. Възможно е да се появят нови отговорности към любимия човек. През този период мнозина ще бъдат привличани от по-зрели партньори, отличаващи се с такива качества като стабилност, предсказуемост и надеждност.