Автор
Роси Кацарова

Вижте как ще изглежда сватбената рокля на Меган Маркъл!

Вече е ясна не само датата, на която Меган Маркъл и принц Хари ще се врекат във вечна вярност, но и тоалетът, който тя ще носи на важния ден.Тази новина хвърли в екстаз феновете на кралското семейство, а и тези на красивата актриса.

Дворецът Кенсингтън е възложил на израелската дизайнерка Инбал Дрор да създаде варианти за рокля за бъдещата принцеса. Скиците с изящните предложения за сватбения ден вече са налице и са изпратени до двореца, за да си избере Меган един от двата тоалета. За щастие на почитателите на кралското семейство и на феновете на канадската актриса скиците с роклите се появиха и в интернет пространството.

Първата представлява изящно видение, нежно подчертаващо фигурата. Дълбокото V-образно деколте, покрито с дантела, обаче накара мнозина да коментират, че Елизабет Втора едва ли би допуснала бъдещата снаха да влезе в кралското семейство с подобен тоалет.

Второто предложение на Инбал Дрор отново се откроява с богата декорация с дантели, но този път с не толкова провокативен дизайн.

Интересно ни е да раззберем – на вас коя от двете рокли ви харесва повече? А коя е по-подходяща за кралска сватба?