Автор
Woman.bg

Виктория Сваровски се омъжи с осемметров воал

Наследницата на бизнес империята Сваровски – Виктория, се омъжи на бляскава церемония в италианския град Триест преди броени дни. 250 гости ахнаха пред ръчно изработена рокля с тегло от 46 килограма, обсипана с над 500 000 камъка Сваровски. Тя е дело на световно известния дизайнер от Дубай Михаел Кинко (Michael Cinco), който е изработвал тоалети за Бионсе, Дженифър Лопес, Риана и Лейди Гага. Тоалетът, чиито шлейф и воал били дълги цели осем метра, струвал на булката 900 000 долара.

Съпругът на 23-годишната Вероника е Вернер Мюрц, състоятелен строителен предприемач на 40 години. „Омъжих се за любовта на живота си”, написа в Instagram Виктория, която публикува и снимки от церемонията и медения месец. Двамата влюбени го прекарват на яхта в Сент Мориц и се радват на необичайно топлото време, обхванало Франция и Италия.

Вероника била забелязана да пазарува маркови дрехи по време на разходка из баровския курорт на Ривиерата. Младоженците имат нужда да отдъхнат след венчавката, която продължи цели три дни. Виктория смени няколко тоалета, но не изневери на обувките на Джими Чу.




Младата булка е певица и риалити звезда в Австрия. Майка й е журналистка, а баща й се грижи за семейния бизнес.

Четете още: Защо се омъжих за бившия си съпруг?