Автор
Woman.bg

Виктория споделя страстта към модата с децата си

Модната дизайнерка Виктория Бекъм е горда с това, че децата й от малки проявяват отношение към модата.

За пръв път през февруари трите момчета на британската дизайнерка присъстваха на представянето на новата й колекция и предизвикаха у нея истинско щастие.

"Не мога да ви опиша колко се зарадвах, когато ги видях как гледат дрехите на подиума, бяха горди с мен, бяха впечатлени. За мен е много важно да им покажа какво е да си дизайнер и какво прави мама, когато отсъства от вкъщи", коментира Виктория.

За френското списание "Madame Figaro" Бекъм сподели едни от най-дълбоките си емоции, като разбира се не пропусна да спомене и съпруга си Дейвид Бекъм.

"Децата ми пораснаха толкова много. Най-големият ми син Бруклин е почти на 15г., по-висок е от мен. За пръв път моите момчета дойдоха да видят какво съм направила. Беше хубаво да им покажа, че татко работи, но и мама не стои вкъщи със скръстени ръце", споделя звездата.

"С Дейвид сме си разделили ролите у дома, а отделно и двамата имаме своите собствени и надявам се успешни кариери", добавя бившата спайска. През смях Виктория разказа, че се радва на модния усет на децата си, но и че е напълно сигурна, че момичетата на подиума са направили най-силно впечатление на Бруклин.


"Децата ми обичат спорта, обичат изкуството, просто така са възпитани. Предпочитам това пред телевизора вкъщи. Те растат в творческа среда, харесва ми, че играят футбол и че рисуват, обожавам да ги гледам как го правят", завършва откровението си Бекъм, цитирана от БГНЕС.