Стотици пъти сме се убеждавали, че няма как нещо, с което госпожа Бекъм се захване да не пожъне огромен успех, затова когато я видяхме в целия й блясък на корицата на септемврийския брой на списание Glamour бяхме убедени, че това издание ще се изкупи като топъл хляб.

Виктория не само позира за една изключително сексапилна, но същевременно с това невероятно стилна фотосесия, но и заема ролята на гост-редактор на броя.

Виктория Бекъм в процес на подготовка на септемврийския брой на списанието

В открито интервю за модния ежемесечник бившата пош спайска отговаря на въпроси свързани с личния и професионалния си живот.

Ето и по-любопитните от тях:

Как се чувства като гост-редактор на септемврийския брой

Беше вълнуващо за мен да видя как идеите ми се превръщат в реалност, от подбора на цветовете чак до селекцията на снимките.
Дори си направих собствен списък с модни тенденции, които да не се включват в броя – обувки тип "boat shoes" (Разбира се, са ви позволени ако сте дизайнера Албер Елбаз или сте на лодка), бермуди, пиърсинг на носа и обувки Crocs.

Защо никога не се усмихва

Знаете ли, всъщност не знам защо?! Преди много се усмихвах. Мисля, че спрях да го правя когато навлязох в модата (смее се). Модата ми открадна усмивката! Създадох човек, който не казвам, че не съм аз, но не мога и да кажа, че това съм аз изцяло... Това е една броня, която върши работа.

Как се вижда след 5 години

Бих искала всички да са здрави и щастливи. Искам да разширявам бизнеса си със стабилно темпо и да карам все повече жени да се чувстват силни, красиви и уверени. И никога не казвам никога за още едно бебе. Знам, че ако се случи ще представлява истинско предизвикателство и ще се налага да балансирам между кариера, деца и съпруг с натоварен график. Но все пак, никога няма да кажа никога!

На страниците на списанието виждаме очарователната Виктория в елегантна фотосесия, за която тя сменя много различни визии и тоалети.

Вижте всичките визии на звездата:

На корицата госпожа Бекъм позира във вана и по нищо друго освен пяна и шикозна тиара от Stephen Russell.

Виктория с червена рокля от есенната колекция на собствения си бранд Victoria Beckham.

Чаровната пош спайска с оранжева дантелена блуза от Lover и черен колан.

Стилна и красива с тъмна кадифена рокля и колан от Lanvin, умело комбинирани с обувки на висок ток Giuseppe Zanotti.

Виктория с пола дело на Мonique Lhuillier, обувки на висок ток от Giuseppe Zanotti и колан Victoria Beckham.

Секси и предизвикателна с рокля с инкрустации от есенната колекция за 2012 на модния бранд Balmain.

Виктория с костюм от Dolce&Gabbana, масивно колие Lanvin и колан от Yves Saint Laurent.

Съблазнителна и женствена с рокля от Gucci, бельо от Dolce&Gabbana и златен пръстен от Martin Katz.