„Не искам публиката да възприема филмите ми само с интелекта си – искам да ги почувстват физически.”

Ето с такива твърди убеждения се прави „трилогия за отмъщението” и се стига до „Stoker” – англоезичния дебют на корееца Парк Чан-уук.

Сценарият на „Stoker”, подписан от Уентуърт Милър, е на пето място в „черния списък” за 2010 година и ето, че дойде времето да видим трейлър на почти драматичния хорър-трилър с участието на Никол Кидман. За звездата подобен проект е било предизвикателство за нея понеже обича безумно Изабела и Конър, които вече са на 20 и 17 години. Кидман разказва, че голяма фенка на режисьора Парк Чан-Ук и е искала да работи с него и с Миа Васиковска, която й е съгражданка.

Холивудската звезда се появи на специална премиера на лентата в Лондон преди броени дни, изглеждайки красива и стройна.

Никол Кидман винаги се е откроявала с безупречен стил, характеризиращ се с елегантни и изискани рокли.

И този път не разочарова с прекрасна визия.

Синята рокля с невероятно красив детайл около врата е от есенно-зимната колекция на L’Wren Scott за 2013-а.

Златисти обувки също на L’Wren Scott и златисти бижута допълваха визията й.

Актрисата иска да има контрол над изражението на лицето си и мисли да прекрати инжекционните процедури за изглаждане на бръчките.

42-годишната звезда споделила пред италианския вестник „La Repubblica“: „Никаква операция за мен вече. За съжаление опитах да си сложа ботокс, но се свърши с него и най-накрая мога да движа лицето си отново.“

Въпреки че тя експериментира с ботокса, Никол се придържа към здравословен начин на хранене и има строг режим за упражнения, за да изглежда добре.

Вижте интервюото с Никол Кидман: