Всеки съвременен дизайнер мечтае за честта кралска особа да носи негово творение.

Да създадеш дреха, която да бъде облечена от благородничка обаче, далеч не е толкова лесно. Причината е, че дамите от кралските фамилии трябва да следват стриктен протокол при избора на тоалет. И тъй като не са много дизайнерските къщи, които могат да създадат тоалет, който да отговаря на изискванията, често се случва да виждаме две кралски особи с една и съща дреха.

За да не сме голословни, ви представяме нагледни доказателства на думите ни в следващите редове:



Вляво: Преди няколко месеца датската принцеса Мария присъства на бизнес семинар в Токио, облечена в миди рокля с флорални мотиви от Vilshenko.

Вдясно: Принцеса Шарлийн от Монако обаче вече бе обличала изящната дреха с цветни детайли миналия септември. Тя я бе подбрала за ежегодния пикник в Монако, провеждащ се всяка година през септември.



Вляво: Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън се появи на официална вечеря през февруари с искряща миди рокля от Erdem.

Вдясно: Оказа се, че същата рокля вече обаче е носена от норвежката принцеса Мете Марит.



Вляво: Шведската принцеса Виктория присъства на кръщенето на княз Александър на 9 септември 2016 г. в Стокхолм, облечена в елегантна розова рокля от Ellie Saab .

Вдясно: Кралицата на Холандия Максима се появи средата на октомври тази година със същия дантелен тоалет.



Вляво: Холандската кралица Максима впечатли модните асове с изчистен червен гащеризон Valentino.

Вдясно: принцеса Шарлийн от Монако носеше същата стилна дреха на гала вечер на Червения кръст в Монте Карло.



Вляво: По-рано това лято гръцката принцеса Мария Шантал събра погледите по време на вечеря в чест на 80-ия рожден ден на краля и кралицата на Норвегия, появявайки се с величествена флорална рокля от Valentino.

Вдясно: Първата дама на САЩ Мелания Тръмп заложи на мини вариант на дрехата за събитие в рамките на тазгодишната си визита в Париж.



Вляво: Принцеса София присъства на военния парад на националния ден на Испания на 12 октомври 2016 г., облечена в аленочервено палто от Carolina Herrera.

Вдясно: Само месец по-рано, Кейт Мидълтън беше забелязана със същото по време на обиколката си в Канада.



Вляво: За празненствата по повод националния празник на родината си миналата година люксембурската принцеса Клер бе подбрала рокля в бледолилаво от Vilshenko, с която по същото време, но на друга място се появи и друга кралска особа

Вдясно: Говорим за принцеса Мете Марит.



Модна къща Jenny Packham несъмнено е слабост не само на Кейт Мидълтън, но и на редица други кралски особи. Красноречиво доказателство за това е фактът, че с рокля, дело на бранда, се появиха цели четири благороднички.

Отляво надясно: Януари 2012-а принцеса Александра се появи на 40-ия юбилей на кралица Маргрет в червен вариант на изящната бална рокля от Jenny Packham

На следващата година люксембургската принцеса Александра присъства на сватбата на принц Фелик и Клер Ладахехер, облечена в яркосиния вариант на дрехата.

Катрин, херцогинята на Кеймбридж, пристигна в гала, посветена на олимпийските и параолимпийските отбори на Великобритания, облечени в наситенозелена таверсия на роклята през май 2012 г.

През октомври 2013 с роклята се появи и шведската принцеса Малдин.

Вляво: Преди три години херцогинята на Кеймбридж влезе в модната история с изящна дантелена рокля от ц

Вдясно: Актрисата Меган Маркъл е на път да мине под венчилото с принц Хари, затова и заслужава място в днешния ни материал.

Тя се е появявала със същата рокля на Diane von Furstenberg, но в доста по-секси мини вариант.