Каквото и да кажем за Джесика Алба няма да е достатъчно. Толкова положителни думи бихме използвали по нейн адрес, че няма да ни стигне цяла статия.

Тя е просто магнетична и дори не се сещаме някога да е попадала в класации за „най-зле облечена знаменитост“, „най-антипатична жена“ и др. Поглеждайки я ни идва само едно на ум: „Колко е красива, симпатична и слънчева.“

Обожаваме стила на 32-годишната Алба! Тя с невероятна лекота и усмивка на лице демонстира уникален стил, независимо от повода.

Актрисата успява да изглежда кокетно и елегантно, залагайки на семпли, но изискани дрехи, съчетавайки ги винаги с най-подходящите аксесоари.

Четете още: Джесика Алба: Кралицата на панталоните с принтове

На премиерата на A.C.O.D. в Лос Анджелис майката на две момиченца бе подбрала тоалет изцяло в черно.

Лентата е режисьорски дебют на Стю Зикърмaн. Сюжетът на филма Adult Children of Divorce, изглеждащ съкратено като A.C.O.D. проследява плътно Картър (Адам Скот), който е оцелял от развода на родителите си и се е превърнал в учудващо добре възпитан възрастен. Поне на пръв поглед.

Но когато по-малкият му брат се сгодява, Картър има за задача да събере отново враждуващите си родители, което го изпълва с паника.

Предполага се, че лентата е заредена с много емоционалност и хумор. Катрин О’хара и Джейн Линч със сигурност ще допринесат за пиперливите сцени на остроумие и неловкост.

“Ако видя тая жена отново, ще я сритам в топките.” – учтиво се ядосва Ричард Дженкинс, като открадва неведнъж вниманието към себе си.

Много ни допадна нейната семпла визия, която се състоеше от черна къса блуза и интересна мини пола. Сексапилна и стилна – Джесика знае много добре кои дрехи я правят още по-стройна и елегантна.

Тя бе заложила на игрива вълниста коса и опушен грим, без много аксесоари и претруфеност, г-жа Перфектна наистина успя да ни замае главите, сигурно и вашите.

Четете още: Ежедневна визия: Джесика Алба vs Гуен Стефани