В рамките само на няколко часа звездата Дженифър Лопес смени цели три тоалета, кой от кой по-красив и елегантен.

За своите телевизионни и светски изяви Дженифър често залага на сексапилни тоалети, подчертаващи пищните й задни части, стегнатите й крака или тънката й талия. Тя се гордее с тялото си и е съвсем разбираемо да иска да го показва.

Четете още: Дженифър показа плочки (снимки)

Да, латината изглежда перфектно от глава до пети, но 45-годишната майка умее да се облича много стилно, елегантно и изискано без да показва много кожа.

Доказателство за това са последните й три визии, с които блесна в три различни телевизионни предавания в Ню Йорк, за да промотира новата си лента „The Boy Next Door”.

Г-жа Лопес винаги се е славела в холивудските среди с невероятния си чар и безупречен стил на обличане.

Първата й визия се състоеше от красива сатенена рокля и меко черно палто.

Обувките, дело на Giuseppe Zanotti, допълваха по перфектен начин шикозната й визия. Тя се появи с този тоалет в предаването „The Wendy Williams Show“.

Втора стъпка - предаването „The Daily Show With John Stewart“, където Дженифър направи впечатление с изцяло бяла визия.

Одобряваме стилното решение на секси Джен, а вие?

ВИДЕО:

Последна спирка – холивудски блясък на високо ниво! Джей Ло изглеждаше повече от зашеметяващо с това изискано палто.

Четете още: Бронзовата богиня Дженифър Лопес (видео урок)

Актрисата играе учителка в "мръсен" трилър. Лентата разказва за твърде далеч отишлите отношенията между подрастващ и разведена съседка. Източници от снимачния екип разкриха, че на екрана ще бъде показана най-ярката сексуална сцена от всички, в които Джей Ло до момента се е снимала. Актрисата отказа да използва дубльорка.

По този повод тя споделя: "В такива сцени се чувстваш неудобно. Но колкото и да е неловко, такава е работата на една актриса или актьор и значи всичко трябва да бъде точно. Иначе филмът няма да бъде истински. От мен по-специално се искаше достатъчно правдоподобно да покажа защо това момче е луднало”.