В опитите си да изглеждат различно и интересно някои звезди прекрачват границите на добрия вкус. Ще ви покажем три от най-несполучливите визии на известни личности.

Майли Сайръс

Провокативна и смела – Майли впечатлява с екстремни визии и дръзки изказвания по адрес на нейни колежки.

На музикалните награди на MTV, Майли първоначално беше облечена с кожено сиво трико, с щампа на мече, но когато го съблече, остана по латексово бельо с телесен цвят.

Този тоалет нямаше никаква друга цел, освен да покаже много плът и то по най-безвкусния начин. Сайръс не веднъж е попадала в класации за най-зле облечена знаменитост.

Четете още: История на успеха на Майли Сайръс

Ан Хатауей

Актрисата се появи на Оскарите с бледо розова рокля на Prada, която стана повод да завалят негативни коментари благодарение на неправилно ушития корсет, под който се виждаха зърната на брюнетката.

След събитиет стана ясно, че Ан в последния момент е сменила роклята си на модна марка Valentino, с която е планувала да се появи, с тази, защото научила, че друг участник ще е с подобен стил.

Ким Кардашиян

Флоралната рокля, с която риалити звездата блесна на Met Gala, ще остане в историята на една от най-лошите визии на 33-годишната звезда.

Тя привлече вниманието върху себе си с тоалета на Givenchy, който напомня много на плат за пердета или на тоалет от гардероба на Мисис Даутфайър.

Бременната Ким дебютира на Met Gala, като определено привлече вниманието върху себе си с тоалета си. Уви, бременната Кардашиян беше обявена за една от най-лошо облечените дами на вечерта.

Четете още: Ким със секси потниче и без сутиен на обяд