Автор
Woman.bg

Тоалетите на Джейда Пинкет Смит по време на Седмицата на модата в Ню Йорк

Една от известните дами, на които винаги сме се възхищавали е нежната половинка на Уил Смит, Джейда Пинкет Смит.

Тя рядко разочарова на червения килим, подбирайки идеалните рокли за своите изяви. Стилна, сексапилна и умна – Джейда е перфектния пример за успяла дама, която се грижи за семейството си и едновременно с това е запазила модния си усет.

Доказателство за това бяха множеството й появи по време на Седмица на модата в Ню Йорк, която приключи с пълен успех за дизайнерите.

Бяхме потопени в истинска модна буря от различни тенденции, представени в колекциите на едни от най-талантливите и известни дизайнери и модни къщи.

Днес обаче ще обърнем внимание на присъстващите известни личности, които са неизменна част от това грандиозно събитие. По-точно нека хвърлим поглед върху множеството визии на актрисата, за която по-рано стана въпрос.

Тя ни демонстрира много класа, цвят, различни материи и принтове.

* на ревютата на Vera Wang и Naeen Khan

Преди време актрисата сподели, че е много доволна от живота си и това си личи. Лъчезарна, усмихната и секси – Джейда наистина изглеждаше превъзходно. Тя бе придружена от 12-годишната си дъщеря Уилоу Смит, която от известно време насам привлича вниманието към себе си с екстравагантните и прекалено смели тоалети за възрастта си.

* на ревюто на Michael Kors

По време на модното ревю на Marchesa

Джейда със секси черна рокля в комбинация с обувки Christian Louboutin



По време на есенно-зимната колекция за 2013-2014 на Narciso Rodriguez