Някои го притежават, други не. На някои им идва отвътре, на други не. Някои са родени с него, други не.

Maja Wyh определно го притежава – уникалният моден стил, който ни впечатли и сме сигурни, че и на вас ще ви хареса.

Ако трябва да определим стила й с няколко думи, те ще са: класика, шик и елегантност.

Има жени, чието излъчване, красота и стил те грабват на мига. Точно такава личност е родената в Германия Maja Wyh – модна блогърка, чиито стил наистина е уникален.

На пръв поглед може да ви се стори, че не е кой знае какво, но вглеждайки се по-внимателно в детайлите, които изграждат цялостната й визия, забелязваме, че тази млада дама много умело знае как да комбинира дрехите и аксесоарите си.

Повечето й визии се характеризират с тесни дънки, обувки с остър връх и тънък ток, „oversize” пуловер или блуза и голямо палто. Небрежна коса, разделена на път, слънчеви очила, множество гривни и часовници с голям циферблат допълват ежедневната й визия.

Тя успява по доста сполучлив начин да наслоява дреха върху дреха, без да изглежда грубо или преувеличено. Наслояването се превръща във все по-търсен акцент, подчертаващ изяществото на дамската визия в комбинация с мъжки елементи.

Гардеробът на Maja е истинска наслада за ценителите на модата и за всички, които обичат по-разчупените и небрежни тоалети.

Разгледайте нейните визии и се вдъхновете!

Не мислете, че ще бъдете отхвърлени или няма да бъдете приети от заобикалящите ви хора, ако дръзнете да бъдете различни и да изразите себе си. Рискувайте, бъдете смели и намерете себе си!

* колаж, вдъхновен от стила на Maja