Автор
Woman.bg

Street style вдъхновение: Визиите на Джесика и Сара

В днешната статия ще обърнем внимание на street style визиите на две актриси, известни с безупречния си стил на обличане.

Въпросните звездни дами са Сара Джесика Паркър и Джесика Алба, които преди броени дни се разходиха из улиците на Ню Йорк, пръскайки щедро елегантност и класа.

Сара Джесика Паркър

Звездата от "Сексът и градът" е всепризната модна икона, която обича пъстрите акценти в тоалетите и всевъзможните цветови комбинации.

Именно с тези характеристики се открояваше и ежедневната визия, която Сара демонстрира по улиците на Манхатън миналата седмица.

Чаровната актриса бе заложила на тъмносиньо палто с цветни флорални елементи от Dolce & Gabbana, което се отличаваше с разкрояваща се кройка, напомняща блясъка на 60-те години.

Компания на дрехата правеха тънък тъмносин чорапогащник, червени токчета от собствената й колекция и чанта от пролетната колекция за 2014 година на Chanel.

Пленителното ретро-шик излъчване на звездата нежно се подчертаваше от бяла перлена огърлица.

Джесика Алба

Красивата актриса Джесика Алба е известна със своите модни попадения. Този вторник тя отбеляза още едно, появявайки се по нюйоркските улици с впечатляващ ежедневен тоалет, открояващ се със светли пастелни тонове.

Тогавашният облик на Алба се състоеше от трицветно палто от пред-есенната колекция за 2014 на Chloé и панталон в ментов цвят.

Аксесоарите във визията на звездата бяха елегантна светла чанта от Chloé, изчистени черни боти, черна вълнена шапка и ефектни бели слънчеви очила от Miu Miu.

Излъчваща спокойствие и ведрост, Алба се наслаждаваше на разходката с брат си.