Младата британска изпълнителка Рита Ора, която взриви музикалните класации с хитове като “R.I.P.” и “Hot Right Now”, все повече изпъква освен с глас и с уникална външна визия.

Стилът на Рита е толкова шарен и едновременно с това ясен, колкото и самата изпълнителка. Тя обича купоните, лудото ежедневие и множеството си изяви.

Рита показа, че има и доста интересен моден вкус и благодарение на него се превърна в любимка на младото поколение.

Г-ца Ора смени цели 3 тоалета за видео наградите на MTV, за които вече писахме. И както сигурно предполагате, всеки от които беше различен, но запомнящ се.

Тя се разходи по червения килим с бляскав гащеризон на Emilio Pucci, комбинирайки го с вълниста ретро прическа, тъмно червени устни и черни, класически обувки Christian Louboutin.

Малко по-късно видяхме певицата в бял разкош от есенната котюр колекция за есен-зима 2012 на Stéphane Rolland.

Романтика, лукс и сексапил лъха от тази визия…

Третата визия на певицата се състоеше от дантелено сако и панталон в златисто от есенно-зимната колекция на модна марка Alexandre Vauthier. Жената през погледа на Alexandre Vauthier е недостижима и приказна фея, каквато е и Рита.

Наскоро ни направи впечатление и нейната визия по време на музикално събитие с благотворителна цел на VH1 - „Save The Music”.

Сладураната, която много често бива сравнявана с Риана, се бе спряла на черна рокля на Donna Karan Atelier.

Множество аксесоари допълваха семплата рокля. Но това, което ни направи най-силно впечатление бяха златистите гуменки.

Обувките на платформа са от есенно-зимната котюр колекция на Chanel.