Райето плъзна навсякъде! За никого не е тайна, че тази пролет ще бъде стилна, изискана и в най-добрия случай на райе и то черно-бяло или златисто-бяло.

Съчетаването на различни материи и десени остава актуално, като хитът ще задължително райето!

Повечето модни блогърки и известни жени залагат на ризите на вертикално райе или панталоните на райе, които оптически издължават женската фигура.

Ако се спрете на тесни раирани панталони, то бъдете сигурна, че силно подчертаното райе ще издължи фигурата ви. Съчетавайки ги с топ в същия десен или в същата цветова гама ще бъдете уникална и незабравима!

В случай, че не ви допада визия изцяло в райе, то може да се спрете на аксесоар, с който да привлечете внимание.

Красотата е в щаститето! Нека модата се подчинява на вас и вашата личност, а не вие да се починявате на нея.

Дрехите трябва да изразяват вас и вашето настроение, възползвайте се от разнообразието, което ви предоставят дизайнерите през идното лято и изберете своите обувки.

Страхотните обувки
с дебел ток и на райе (черно-бяло и златисто-бяло) на модна марка Saint Laurent са сред фаворитите на звездите.



Решите ли да си купите подобни обувки, то трябва да знаете, че е добре да ги комбинирате с изчистена дреха, едноцветна рокля или дамски костюм. Сложете няколко бижута, вържете косата на конска опашка и мацнете малко гланц за устни.

Готова е пролетно-лятната ви визия, с която ще блеснете под яркото слънце. Единственото условие е да се чувствате уникална.

Сексапилната актриса и жена на Уил Смит Джейда Пинкет Смит се появи в разкошна ефирна рокля на Miu Miu, комбинирайки я с обувките на Saint Laurent.

Дамска чанта модел „Jovita” на Kara Ross и вълниста грива допълваха визията й:

Водещата на модното риалити шоу „Project Runway” блесна със същите обувки за финала на предаването.

За важното събитие Хайди Клум бе избрала цветен гащеризон без презрамки и строго сако на Jean Paul Gaultier, вързана коса назад и семпъл грим, отличаващ се само с оранжеви устни.

Чаровната Кели Роуланд се появи на червения килим на предаването „Rip The Runway” с красива и женствена черна рокля, съчетавайки я с обувките на Saint Laurent.

Стилна, изискана и модерна – така бихме описали цялостната й визия.