Автор
Woman.bg

Пръстите й са много широки: Меган харчи десет пъти повече от Кейт!

Преди дни се появиха слухове, че животът на Меган Маркъл като херцогиня бил истински ад.

Каква е причината за тези твърдения така и не стана напълно ясно. Дали Меган има проблем с кралските задължения, които титлата й носи със себе си, или с някого от фамилията, не се разбра.

Но пък днес на бял свят излязоха други интересни подробности от живота на Меган като херцогиня на Съсекс, които не я ласкаят. Оказа се, че любимата на Хари харчи баснословни суми за тоалети.

Докато Кейт Мидълтън подбира дрехи от марки за конфекция, понякога дори и за официални събития, то Меган без свян пръска стотици хиляди лири за тоалети.

Оказва се, че от сватбата си насам, тоест само за два месеца, бившата актриса и настояща херцогиня е похарчила сума, равняваща се 340 000 лева, за дрехи и аксесоари.

За сравнение Кейт е похарчила 260 000 лева за тоалети за цялата година, разкриват от "Дейли Мейл". От медията допълват, че ако новата снаха на Елизабет II продължава да пръска пари по гардероба си със същите темпове, до края на годината тя ще е дала около 2 200 000 лева.

Забрави старите марки

Минавайки под венчилото с Хари, Меган забрави за гащеризоните, дело на известни брандове за конфекция, и редицата произведения на марки като Marks & Spencer, които носеше години наред.

След като стана херцогиня, американката замени конфекцията с тоалети дело на Dior, Givenchy, Prada и Chanel, пишат от "Дейли Мейл".

Меган вече носи шапки като розовата, с която бе на чествания за 92-ия рожден ден на кралицата, която струва 1 960 лева.

View post on Instagram
 

Цялата визия на Меган за случая струва 12 000 лева, а ако това ви се струва много, то е само защото не знаете колко лева е била визията, която красавицата демонстрира на първия си самостоятелен ангажимент с кралицата.

Тогава Меган облече костюм, дело на Givenchy, който бе допълнен от аксесоари, също дело на модната къща.

В комбинация с обеци с диаманти и перли, струващи 11 000, визията на Меган се оценява на 22 000 лева, разкриват от британския всекидневник.



Това обаче далеч не е най-скъпото бижу, с което Меган се е сдобила през изминалите два месеца. Преди няколко седмици красавицата показа гривна от Cartier, струваща 39 000 лева.

На фона на тази сума цената на роклята Givenchy, която Меган разходи миналия месец на конните надбягвания Royal Ascot, а именно 9 300 лева, сигурно изглежда нищожна.



Това, което е наистина впечатляващо обаче, е, че по време на визитата си в Дъблин с принц Хари само за 24 часа тя носи тоалети на стойност 62 500 лева.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

А кой плаща за гардероба на Меган?

На членовете на кралското семейство им е забранено да взимат дрехи и аксесоари като подарък от модните къщи, нещо, което звездите често правят и което навярно и Меган е правила, преди да се омъжи за Хари.

И поради тази забрана, която се следва стриктно, е напълно сигурно, че всички дрехи, аксесоари и бижута, които виждаме по херцогинята на Съсекс, са платени до стотинка. Но от кого?

По протокол разходите за гардероб на двамата принцове Хари и Уилям, техните съпруги и деца се покриват от принц Чарлз. Възможно е обаче и част от скъпите тоалети и бижута на Меган да са подарък от любящия й съпруг, пише "Дейли Мейл".

Интересно ни е да разберем какво мислите за лекотата, с която Меган пръска пари за преобразяване на гардероба си, а също и за факта, че тя харчи за дрехи,аксесоари и бижута в пъти повече от Кейт.