Автор
Woman.bg

Ох, боли! И Ким последва примера на Джулиан Мур

Само преди няколко дни риалити звездата Ким Кардашиян пусна снимка в социалната мрежа Twitter на подутите си крака, след като бе носила мрежести обувки на модна марка Givenchy цял ден.

Идеалът за женска красота се мени, а представителките на нежния пол се нагаждат спрямо тенденциите. Повечето жени обожават обувките с ток, за което плащат висока цена...

Както се случи и с актрисата Джулиан Мур, която се появи на фестивала в Кан с обувки, които й бяха един или два номера по-малки.

Четете още: Един номер по-малки?

Снимката на Ким наистина изглежда болезнена и поговорката "трай, бабо, за хубост" тук важи с пълна сила!



Колкото и да са хубави обувките, Ким неколкократно е повтаряла, че от бременността й са и се подули краката и ръцете и може би не е трябвало да слага точно този модел обувки за своята изява.

Подутите крайници са едно от най-честите неразположения на бременните, за които е желателно да носят удобни обувки на равна подметка.

Но приятелката на Кание Уест не може да се откаже от това да носи обувки на висок и тънък ток.

В името на модата Ким отново заложи на стилен тоалет, състоящ се от красива бяла рокля до коляното, подчертаваща женствената и фигура и наедрялото й коремче и обувки, които изглеждат изключително красиви, но дали са били удобни е друг въпрос.



В по-близък план може да видите колко са били подути краката й:

Четете още: Битката на бременните звезди: Фърги vs Ким