Натали Портман, Ема Стоун, София Вергара и Дрю Баримор донесоха блясък на 'Златен глобус'

09 януари 2017 | 15:07
видяна 20798
коментари 0

Преди броени часове бяха раздадени едни от най-дългоочакваните и престижни награди в света на киното - "Златен глобус".

След като вече обърнахме внимание на отличените по време на церемонията ( може да видите кои са те тук), е време да обърнем поглед и към визиите, които известните дами показаха на звездното събитие.

Най-общо можем да заявим, че тоалетите на красавиците, които се разходиха по червения килим в Бевърли Хилс вчера, бяха разделени в две основни групи, а именно – визии, потопени в черно и рокли, решени в сребристо-златисти нюанси.

Не липсваше и изяществото на белия цвят, като на тоалети в този тон бяха заложили знаменитости като Сара Джесика Паркър, Сиена Милър и Иса Рае.

С превърналия се в традиционен за червения килим жълт цвят пък се появиха бременната Натали Портман, Виола Дейвис, Рийз Уидърспуун и Емили Ратайковски.

Свежест в цветовата палитра внесоха зелената рокля на Ана Клумски, синьото великолепие на Джесика Частейн и флоралните вълшебства на Оливия Кулпо и Джулиана Ранчич.

Вижте въпросните звездни тоалети, визиите на Хайди Клум и другите красиви дами, разходили се по червения килим на наградите "Златен глобус" в нашата : : ГАЛЕРИЯ : :

Коментари

Добави Коментар

Най-четени