Автор
Ева Лъчезарова

Най-скандалните тоалети на 2010 (част 2)

Днес продължаваме с втората част на най-скандалните и интересни тоалети на 2010 г.

Първата можете да видите тук.

Започваме този материал с певицата Келис и нейния изключително странен тоалет, който тя бе подбрала за наградите Data.

Звездата се беше издокарала с латексово боди, с боти-копита на Alexander McQueen, в допълнение с дълга опашка.

Младата певица Кеша въобще не може да се похвали със стил. Тук ви показваме тоалета й от Американските музикални награди, който изглеждаше сякаш е сътворен от самата нея.

Дрехата бе направена от блестяща лента от видео касети. Това явно обаче не й бе достатъчно и тя бе украсила веждите си в ярко златно.

Това обаче не е нищо в сравнение с "неоновата" Кеша. Певицата се появи в неонови цветове в комбинация с кубинки на наградите на MTV.

Сигурни сме, че помните този незабравим гащеризон, дело на Alexandre Vauthier и облечен от Риана:

Безспорно на родната сцена една от най-скандалните певици е Андреа. Тя успя да провокира интерес и коментари от страна на фенове и недоброжелатели 10-ти пъти през изминалите 12 месеца.

Тук ще споменем някои от най-известните й изяви в модно отношение:

Сутиен от контури. Звездата се появи във фотосесията към последния си проект „Хайде, опа“ със сутиен, който само очертава контурите на гърдите й.

На премиерата на филма „Мисия Лондон” Андреа отново прикова погледите към себе си. Въпреки че отдалече роклята й изглеждаше съвсем невинна и дори консервативна, отблизо нещата стояха по друг начин:

На наградите на сп. „Нов фолк” пък стилистите на певицата се бяха спрели на дълга до земята риза, провокативно разкопчана и допълнена от вратовръзка:

На лятното турне на „Пайнер” Андреа се появи с доста интересен тоалет:

В началото на месеца пък певицата се появи с жилетка с две лъвски глави на концерта по случай рождения ден на тв "Планета"