Тя е звезда и то каква! Няма равна като нея, няма по-смела и по-работлива певица от Бионсе, която винаги успява да изненадва своите фенове, осмелява се да прави нови неща и винаги остава на върха.

В края на миналата седмица певицата изненада целия свят с готова тава с 14 песни плюс 17 клипа, а албумът можеше още на същия ден да се закупи от iTunes. До последно излизането на проекта беше пазено в тайна.

Рискът обаче ѝ се отплати стократно - певицата продаде над 800 000 бройки само за уикенда. Още по-впечатляващото е, че албума можеше да се поръча само в iTunes за този период.

Това е най-бързо продалият се албум в iTunes и само за САЩ са закупени над 600 000 копия. В него феновете ще чуят както соло песни на 32-годишната звезда, така и дуети с Дрейк, Франк Оушън, Джей Зи и други.

Бионсе подобри и собствения си рекорд от 2006 г. "B'Day", когато продаде 541 000 копия за първата седмица. Новият албум в момента е номер 1 в над 100 държави.

В прес съобщението, което звездата пусна след изненадата, тя казва: "Не исках да пускам музиката си по начина, по който го правех досега. Отегчена съм. Искам всичко да излезе в момента, в който е готово за феновете ми!"

Четете още: Познайте марката: Червените обувки на Бионсе

Само преди дни се състоя парти, посветено на успеха на Бионсе и тя сама отдели няколко минути да отговори на въпроси, зададени й от най-големите й почитатели.

Красивата блондинка се появи с невероятен тоалет от пролетно-лятната колекция на Tom Ford.

Бионсе изглеждаше просто зашеметяващо! Роклята, която леко прозираше беше с изключително къса дължина и благодарение на нея успяхме да се убедим в страхотното й тяло.

Половинката на Джей Зи демонстрира перфектна фигура и женствени извивки.



Боушите с дължина до над коляното на Том Форд са това, което чакахме от доста време в модата – нещо неочаквано и модерно, без да е минималистично и скучно. Със сигурност не е по вкуса на всяка дама, но този аксесоар е за смелите дами, които обичат да предизвикват.

ВИДЕО:

Четете още: Рекорд: Бионсе продаде 830 000 копия от новия си албум само за 3 дни