Модна марка „Tom Ford” се отличава с изключителна прецизност към детайла и усещане за разкош и елегантност. Независимо дали става въпрос за дрехите или аксесоарите на марката, те са номер едно сред звездите.

Обувките на Tom Ford радват женските сърца със своята луксозност и сексапил, готови да бъдат демонстрирани по всяко едно време.

Във всеки един модел обувки разкошът присъства под формата на страшно тънък ток, нежна материя (кадифе, дантела) и златист акцент под формата на верижка, подметка, орнамент.

Едни от най-красивите и известни личности обичат да носят обувките на модната марка, а тези с множество връзки от пролетно-лятната колекция за 2013-а попаднаха върху звездните крака на Риана, Джейда Пинкет Смит и Кортни Кардашиян.

Това са зашеметяващо красиви обувки, които биха накарали всяка жена да се почувства като истинска звезда – стилна, уверена и невероятно секси.

Гласувайте по-долу в анкетата за вашата фаворитка:

Риана на излизане от ресторант "Giorgio Baldi", облечена с рокля на River Island по тялото, кожено яке Trapstar Croc и обувки Tom Ford

Кортни Кардашиян с по-малката си сестра Ким Кардашиян, напускайки дома им в Маями. Кортни се бе спряла на дамски костюм с къси панталонки на райе на BCBG и коса, прибрана в кок

Актрисите Джейда Пинкет Смит и Салма Хайек на благотворителното събитие "Chime for change"