Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Жълтото сако на Stella McCartney

Дамското сако е изключително важна част от гардероба на всяка една съвременна жена. С него дамата изглежда стилна, елегантна и модерна.

Предимството на сакото е, че стои прекрасно на всяка фигура и може да се намери в различни цветове, материи и кройки, така че да отговори на индивидуалните предпочитания на неговата притежателка.

Сакото е онази част от гардероба ви, която никога няма да излезе от мода. То е една изключително елегантна и в същото време функционална дреха.

Няма друга дреха, която да се съчетава толкова лесно с всеки стил и с останалите елементи на облеклото. Именно затова звездите залагат на него, тъй като то никога не излиза от мода. Сакото е една елегантна и същевременно функционална дреха.

То едновременно прикрива несъвършенствата, но може и да създаде акцент.

Едни от най-коментираните и стилни дами от шоубизнеса се появиха последните месеци, носейки едно и също жълто сако на Stella McCartney.

Класическото сако е идеалното модно решение за всеки един повод. То може да превърне всеки скучен тоалет в изискан и подходящ стайлинг за различни поводи.

Всяка една от четирите известни дами, които ще ви представим, го бе комбинирала по свой уникален начин.

Любопитни сме да разберем коя визия ви допадна най-много. Гласувайте в нашата анкета по-долу за вашата фаворитка!

Ким Кардашиян

Бионсе

Кирстен Дънст

Миранда Кер

По-семплото сако лесно се съчетава с масивните бижута, които са идеален акцент към всяка една дамска визия.

Ето още няколко вдъхновения как да носите жълто сако: