Британската дизайнерка Стела МакКартни и нейните така обичани точки са хит сред звездите. Не се съмняваме, че вече всяка една знаменитост в Холивуд притежава поне една дреха от тюл, декорирана със сладки точки.

Моделите, които ни предложи дизайнерката са от есенно-зимната й колекция за 2011-2012 и обиколиха целия свят. Носени от Лив Тейлър, Кейт Уинслет и много други известни дами, ред беше Стела да изненада с друга, по-иновативна тенденция.

И ето, че дизайнерката заложи на дрехи с пъргави принтове и кройки, които също станаха хит сред звезди като актрисата Гуинет Полтроу и кънтри певицата Лиан Раймс.

Чаровната Миранда Кер се бе спряла на ултра стилен и женствен модел от колекцията на Стела МакКартни на премиерата на „My Valentine” през април тази година.

В това семпло на Сър Пол МакКартни, но абсолютно красиво видео на Сър Пол МакКартни към песента му „My Valentine” се снимаха две мегазвезди: Натали Портман и Джони Деп.

Роклята на Миранда й стоеше прекрасно, подчертавайки стройната й фигура.

Кер бе заложила на семпъл грим, коса, вързана назад и дамска чанта със змийски принт също на Стела МакКартни.

Пищната риалити звезда Ким Кардашиян също се появи с черната мини рокля по време на представяне на нейн продукт за отслабване Quick Trim в Лондон.

Шикозният модел е подходящ за дамите, които държат да бъдат елегантни и изискани!

За разлика от Миранда, Ким бе със спусната, права коса и прекалено много грим.

Гласувайте за вашата фаворитка в нашата анкета по-долу.

* Ким с брат си Роб Кардашиян