Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Кристен Стюарт, Алиша Кийс или Ашанти?

Известните и красивите винаги искат да изглеждат добре, дори и да се налага леко да прикрият някои части от тялото си, с които не са толкова доволни. Но според нас няма нищо за криене, защото женското тяло си е хубаво, такова каквото си е – стройно, слабо, пищно, сексапилно и съблазнително...

За дамите, които не са съвсем щастливи с фигурата си съществуват множество варианти, с които да „излъжат“ хората, които ги заобикалят.

Сещате се за невероятните рокли на дизайнерката Стела Маккартни, които създават оптическа илюзия, нали?

Тази магическа дреха от два цвята кара по-пухкавките жени да изглеждат по-слаби и нищо чудно, че известните личности продължават да залагат на творенията на Стела Маккартни, дори и според нас да нямат нужда от „вталяващи“ ефекти.

Четете още: Стела Макартни с Ордена на Британската империя

Актрисата Кристен Стюарт се появи на прес конференция в края на миналата година във връзка с продължението на лентата „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2“ в Бевърли Хилс.

Кристен впечатли фотографи и фенове с рокля в черен цвят със зелени линии отстрани от пролетно-лятната колекция на Стела Маккартни.

С тази рокля младата звезда наистина изглежда прекрасно. В комбинация с класически черни обувки на Christian Louboutin, модел „Decollette“ и черен маникюр Кристен бе заложила на изчистена и стилна визия.

Една от любимите ни аренби и соул певици Алиша Кийс също прибегна до „оптичната измама“, спирайки се на абсолютно същата дреха, но с основен цвят зелено, за появата си на червения килим за европейските музикални награди на MTV през ноември миналата година.

Изпълнителката на „Girl On Fire” привлече всички погледи към себе си с тази елегантна рокля, която подчертаваше невероятната й фигура.



Талантлива и красива – Алиша демонстрира класа, която трудно може да бъде достигната.

* Алиша и Хайди Клум

Четете още: Алиша Кийс показва женствена фигура на плажа

Само преди броени дни и сладураната Ашанти блесна на светско събитие в Ню Йорк с роклята, модел „Miracle” на британската дизайнерка.

Черни обувки на Alaia, големи бижута, син маникюр и вълниста коса допълваха визията й.

Коя от трите визии ви допада най-много и защо? Споделете с нас чрез коментар или гласувайки по-долу в нашата анкета!