Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Даян Крюгер или Рита Ора

Днес ще се спрем на две изключително различни известни дами, които предпочетоха една и съща рокля на Calvin Klein за своя светска изява.

Нека започнем с това, че дрехите на модна марка Calvin Klein почти винаги се характеризират със семпла кройка, лишени от разчупеност и прекалено много детайли.

Моделите му са елегантни, красиви, женствени и класически.

Толкова „тихи” и едновременно с това перфектни – така бихме описали дрехите, които нежно подчертават предимствата на женската фигура и я правят още по-желана.

В чест на ревюто на Calvin Klein в Ню Йорк преди 3 месеца бе организирана специална вечеря, на която гости бяха едни от най-известните и красиви актриси, модели и хора от шоубизнеса.

Силно впечатление ни направи присъствието на Даян Крюгер, която привлече всички погледи към себе си с елегантно излъчване и слънчево настроение.



Стройната германка може да си позволи да облече всичко и винаги ще изглежда прекрасно. За събитието тя се бе спряла на изчистена жълта рокля от resort колекцията на Calvin Klein за 2013-а.

Русата красавица я бе съчетала с черни обувки, няколко пръстена и нежни обеци. Косата й бе вързана назад, а ноктите бяха потопени в класическо червено.



В неделя вечер се състоя събитието „Jingle Bell Bell” в Лондон.

Певицата Рита Ора блесна на червения килим със същата дреха, но тя я бе комбинирала с други аксесоари и прическа.

Щура, смела и винаги в крак с модата, 22-годишната звезда изглежда много се забавляваше, правейки муцки и стойки за пред камерите.



Тя обича да се отличава от останалите изпълнители и винаги добавя нотка ексцентризъм във визията си.



И този път тя се появи с неочаквано зализана коса назад и обувки от прозрачна материя.

Какво ще кажете за визиите на двете чаровници? Коя ви допада повече? Гласувайте по-долу в нашата анкета!

Вижте дрехата от resort колекцията на Calvin Klein за 2013-а: