Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Алиша Кийс или Селена Гомес?

Двете изпълнителки, които съвсем случайно се спряха на еднакъв сценичен тоалет за своите изяви, са толкова различни и всяка по своему красива и уникална, че ни е трудно да преценим на коя й отива повече. Затова ни помогнете и гласувайте по-долу в анкетата за своята фаворитка или чрез коментар!

През февруари мега звездата Алиша Кийс избухна на сцената на тазгодишното грандиозно издание на Мача на Звезди в Хюстън.

Тя сътвори истинско шоу и вдигна всички участници, посетители и организатори на събитието на крака!

Алиша е една от най-красивите и талантливи певици, които след раждането на сина си Egypt през 2010-а, изумява всички с изключително стегната фигура.

Спортната визия, на която тя заложи включваше топ с дълъг ръкав и черни панталони от есенно-зимната колекция на Hervé Léger за 2013 г.

Изпълнителката на „Girl On Fire” съчета тоалета с маратонки със скрит ток от собствената й лимитирана колекция за Reebok.

Другата звезда, която блесна с абсолютно същата визия за участието си в лятното турне на Good Morning America бе сладураната Селена Гомес.



И тя показа коремче, което обаче не бе толкова стегнато като това на Алиша. Въпреки това Селена успя да направи впечатление с цялостната си визия, допълвайки също със спортни обувки, но на Giuseppe Zanotti, модел „Lorenz”.