Автор
Woman.bg

На коя й отива повече: Адриана Лима или Ники Минаж?

Двете звезди, които ще се борят в днешната ни модна битка не биха могли да бъдат по-различни една от друга.

Миналата година красивите модели на „Victoria’s Secret” представиха специалната колекция на марката за Деня на влюбените.

Ангелите Линдзи Елингсън, Адриана Лима и Даутцен Крус промотираха на специално събитие в Ню Йорк продуктите на марката за Св. Валентин.



Моделите от колекцията за 14 февруари бяха в типичния за празника стил – леко сладникав, а цветовата гама е в задължителните розово и червено.

И трите красавици бяха в тоалети с металически нюанси, но тази, която най-много ни направи впечатление бе 31-годишната Лима – майка на вече две прекрасни дечица.

"Най-добрата работа на света е да си майка. Никога не съм смятала, че мога да обичам толкова много. Винаги съм се питала дали безусловната любов съществува. Сега знам, че съществува, защото я усещам", сподели тогава Адриана.



Роклята, на която се бе спряла, е от колекцията на Herve Leger by Max Azria. Не малко известни личности са почитателки на марката. Сред тях са Даян Крюгер, Виктория Бекъм и много други.

Адриана бе завършила цялостната си визия с опушен грим и свободно падаща коса.



Само преди седмица друга знаменитост от музикалния бизнес се появи със същата рокля, но в златист оттенък.

Ексцентричната Ники Минаж бе специален гост в новогодишната нощ в клуб „Pure” в Лас Вегас.



По принцип Ники обожава да привлича внимание с невероятните си костюми – цветни, шантави, нестандартни, но този път тя заложи на една „по-семпла”, за нейните представи, визия.



Въпрос на мнение е коя визия повече ви допада, може да го споделите с нас чрез коментар или като гласувате за вашата фаворитка в анкетата по-долу!