Автор
Woman.bg

Модни трикове, с които ще изглеждате по-високи

Има няколко много лесни правила, с които можем да скрием несъвършенствата си, да подчертаем фигурата си и да изглеждаме наистина зашеметяващо.

Изберете правилните обувки и аксесоари


Най-лесният начин да прибавите няколко сантиметра към височината си са токчетата. Истината е обаче, че за да изглеждате по-високи, не ви трябват просто обувки на висок ток, а такива в правилния цвят.

Обувките в неутрален цвят ще направят краката ви да изглежда по-дълги за разлика от тези в черно, които оптически ще ги скъсят.

По-дългите украшения за врата също са елемент, издължаващ силуета. Затова следващия път ви съветваме да комбинирате тоалета си с подобно бижу, а не с така модерните сега чоукъри.



Бъдете внимателни с райето


Райето добавя обем, затова трябва да обмислите по-внимателно как ще комбинирате дреха с подобна щампа.

Ако все пак искате да носите райе, запомнете, че е по-добре щампата на ленти да е само в горната част на тоалета. Под талията задължително се носи нещо едноцветно, за да се удължи силуетът



С внимание към дънките и чантата

Ако сте с по-нисък ръст, дънките с ниска талия ще ви скъсят допълнително. Заложете на такива с висока талия, които разкриват глезена. Подобен панталон визуално ще ви издължи.

Също така е важна дължината и на топа. Ако не искате да изглеждате с къси крака, ви препоръчваме да подбирате такива, които са до талията, не по-надолу.

Обърнете специално внимание на размера на чантата. Миньончетата трябва да подбират по-малки чанти.



Палацо панталон? Да, но как се носи!

Палацо панталонът е идеален за не високите дами. Ако е съчетан правилно, разбира се.

Той скрива обувките на платформа или токчетата, издължавайки краката, а в комбинация с кроптоп придава допълнителни сантиметри към силуета.

Не комбинирайте палацо панталон с по-дълга блуза - ако все пак искате да носите такава, нека да е загащена.



Същото важи и за полата тип молив – в комбинация със загащена риза или кроптоп, тя е решението, на което трябва да заложи всяко миньонче.



Носете роклята риза правилно

Роклята риза е универсална и отива на всяка фигура, но по-дребните дами трябва да се замислят как я носят.

Задължително я комбинирайте с колан, който ще ви помогне не само да издължите силуета си, но и да придадете по-голямо изящество на фигурата си, подчертавайки талията. Три-четвъртите ръкави също ще придадат грациозност на визията.