Свикнали сме да вижваме известните и красиви дами с различни визии за всеки един повод, но и те си имат любими дрехи и аксесоари, без които не могат!

Миранда Кер е от онези жени, които изглеждат страхотно по всяко време на денонощието, облечени небрежно ежедневно или изискано за специална гала вечер.

В края на 2012-а стилната майка бе гост на откриването на магазин Kora Organics, промотирайки собствената си линия козметични продукти за лице в Австралия.

Продуктите Kora Organics имат официален сертификат за качество и органичност. За първи път се появяват през 2009г. с цел да задоволят личните потребности на Миранда Кер за качествена и възможно най-естествена козметика

Миранда сподели, че гладката си и блестяща кожа тя дължи не само на нейните продукти за грижа за кожата, но и на един специален еликсир, който пие от 11-годишна – сока от полинезийското растение нони.

Можем да кажем, че цялостната й визия бе блестяща, състояща се от нежна рокля с флорален принт от пролетно-лятната колекция за 2012-а на Erdem.

Синеоката красавица бе комбинирала синята дреха с оранжеви обувки от есенно-зимната колекция за 2012-а Willow Monarch. Бижутата, които придаваха допълнителен блясък на цялостната й визия бяха на Louis Vuitton и Kailis.

30-годишната звезда се появи за втори път с тази рокля през лятото тази година в Ню Йорк.

Червено червило, малко бижута и красиво стилизирана прическа бяха идеален завършек на стилната й визия.

Четете още: Миранда Кер се вдъхновява от баба си

Обувките и този път ни направих силно впечатление – те бяха на Lanvin и определено ни допадна този свеж акцент.

Миранда се похвали с новата си дамска чанта на Louis Vuitton със златисто лого „LV”.

Два тоалета, една и съща прекрасна Миранда. Кой от двата ви допада повече?