Обувките са най-голямата страст на жената, няма спорт в това, макар и още да не е разкрита тайната точно на какво се дължи тази толкова силна любов.

Връзката между всеки чифт обувки и тяхната собственичка е мистерия, която мъжете сигурно никога няма да разберат, а жените може би и никога няма да споделят…

Трудно се обяснява манията на жените по обувките. Съвременната "дама" трябва да притежава поне 100 милиона чифта ниски, високи, средновисоки и всякакви други обувки.

На въпрос „Колко чифта обувки имаш в гардероба”, сигурно всяка втора жена ще отговори „Спрях да ги броя след 50-тия чифт…” или „Един гардероб не ми е достатъчен..”.

Почти всяка жена ще похарчи и последните си пари за чифт прекрасни обувки, вместо пола, панталон, обеци или нещо друго. Но в едно сме сигурни – на човек са му нужни толкова обувки, колкото място има вкъщи да ги съхраняваме. Нали?

Затова ви предлагаме да разгледате снимките, които сме подбрали за вас и които да ви вдъхновят за сезон пролет-лято.

Има от всичко по много за всяка дама: от екстравагантни модели и такива с няколко цвята, до по-семпли, елегантни и класически, с много висок ток, на платформа и ниски.

Потопете се в морето от обувки:

ВИДЕО: