Автор
Ева Лъчезарова

Лятното настроение идва на колело с Knapp

Съвсем наскоро от Knapp представиха новите си летни предложения пред своите почитателки.

Четирите момичета, които стоят зад марката успяха отново да ни изненадат приятно, както и с първия си общ опит в дизайна, който ви представихме през януари. От тогава насам те извървяха дълъг път, а с техни дрехи се появиха Мария Илиева, Мона, Веси Бонева и Рут.

За този сезон от Knapp ни предлагат цели две колекции.

С първата, наречена The Summer mood collection, дамите остават верни на своя изчистен и минималистичен стил, но са съумели да го надградят с цветове, нови форми и нестандартност.

Важна част от колекцията е играта с материите, които както при дебютната колекция са предимно на памучна основа. За да бъдат по-интересни дрехите, отделни елементи са решени в сатениран памук и копринен шифон.

За този сезон момичетата от Knapp са подготвили страхотна изненада за своите почитателки – още една колекция, наречена Knapp Light - The Bicycle collection. Тя е едно кокетно намигване към дамите, които обожават прекрасната ретро женственост, присъща на средата на миналия век.

Част от The Bicycle collection са малки ретро велосипедчета, дело на дизайнерката Калина Чанкова, те са страхотна идея за подарък, могат и да се превърнат в симпатичен малък акцент в цялостната ви визия.

The Summer mood collection

Снимки: Диляна Флорентин

Грим: Венцислава Койчева

Коса: Даниела Молчовска за Arlet

Модел: Yana G

The Bicycle collection

Снимки: Диляна Флорентин

Грим: Венцислава Койчева

Коса: Даниела Молчовска

Модел: Яна Герова