Лана Дел Рей за Fashion magazine

26 август 2014 | 08:30
видяна 1331
коментари 0

В интервюто към септемврийския брой на Fashion Magazine Лана Дел Рей споделя интересни неща, свързани с професионалния и личния си живот.

За изданието чаровната музикантка застава пред обектива на фотографа Крис Николас, а в интервюто откровено говори за себе си, пише blife.bg.

"Срещайки Дан Ауербах, всичко се промени. Той наистина върна забавлението в живота ми. Между нас имаше естествена химия, нещо осезаемо и той беше спонтанен. Отидохме в студиото с групата и направихме едно парче от Ultraviolence – сурово и на живо с всички седем музиканти и един стар микрофон. Беше вълнуващо!", признава тя за процеса на сътрудничество покрай новия й албум.

Четете още: За Лана дел Рей сексът е най-важен

За това по какъв начин връзката ѝ с Бари-Джеймс О'Нийл е подхранвала текстовете за "Ultraviolence", тя е откровена: "Аз съм един тъмен характер, а той е дори още по-тъмен характер от мен. Да се опитвам да получа някаква последователност и някаква нормалност в рамките на динамиката на тези отношения е невъзможно. В песните като „Shades of Cool“ излезе всичко това."

За сегашната си модна трансформация пък Лана разкрива, че е налице една еволюция, дошла с музиката: "Харесва ми идеята да мога да се изправя на сцената в любимите ми дънкови шорти, любимата ми ленена риза и чифт златни пръстени и диаманти. Това е толкова освобождаващо. Когато за пръв път се качих на сцената, преди четири години, чувствах, че трябва да сложа рокля и да бъдат представителна по някакъв начин."

Вижте всички снимки от фотосесията ето ТУК!

Коментари

Добави Коментар

Най-четени