Модните тенденции постоянно се променят, с тях и модните вкусове на известните личности. Най-новите трендове идват именно от стиловете на звездите.

През последните няколко месеца Ким Кардашиян демонстрира един доста по-различен и стилен начин на обличане в сравнение с миналата година.

Тя залага на изчистен силует, малко аксесоари, естествен грим и небрежна прическа.

Допада ни този минималистичен подход, който е избрала бъдещата съпруга на Кание Уест. Според нейни фенове Кание е допринесъл много за нейната „нова“ визия, според нас промяната може и да се дължи на първата й рожба Норт и на майчинството, което изглежда й се отразява много добре.

Често я виждаме с пола тип молив, която подчертава пищните й задни части в комбинация с къс топ, задължително обувки на висок ток и перфектно стилизирана прическа, разделена на път.

Ким се старае да е винаги на гребена на модата, дори в ежедневието си. Само преди дни тя блесна с изцяло бял тоалет в Лос Анджелис. Единствено обувките на Jimmy Choo в телесен цвят леко разчупваха едноцветната й визия.

Ако ви допада стилът на Ким и вие можете да постигнете нейната визия и то с по-нисък бюджет, като потърсите по-евтини копия на тези дрехи от други марки.

Четете още: Пастелната стрийт визия на Ким: Да или Не?