Ако искате да освежите лятната си визия, то заложете на аксесоарите за коса, които винаги добавят нотка нежност и романтика във всеки един тоалет.

Независимо от модните тенденции, аксесоарът, който никога не излиза от мода е диадемата за коса. Пролет, лято, есен, зима – тя придава уникалност на цялата ви визия.

Модните аксесоари за коса освен функцията си да придържат прическата и да се справят с непокорните кичури са и чудесен акцент към тоалета. Най-актуални това лято са тези, които се носят около главата – диадеми, ленти за коса, широки панделки и т.н.

Освен че са много удобни, в диадемите има нещо величествено, има царственост в тях. Те придават стил и завършеност на прическата.



Предстои ви важен повод, за който нямате нито време, нито средства за нова рокля, а искате да изглеждате секси, стилна и самоуверена? Тогава защо придадете нов вид на старата „малка черна рокля” като добавите интересни аксесоари и много цвят.

Например диадема с много камъчета, елегантен колан в пастелен нюанс на кръста и обувки на висок ток, които издължават фигурата. Ако искате да внесете шик, поводът си заслужава, лента за коса с камъни, перли и кристали ще ви свършат чудесна работа. Бъдете сигурни, че така няма да останете незабелязани.

В случай, че сте от смелите и екстравагантни мацки, то диадемите с метални шипове и капси със сигурност ще ви харесат.



Този шикозен и закачлив аксесоар е много подходящ за хора без бретон. Диадемата прибира косата назад и тя не може да пречи, както обикновено се получава, ако самата коса е по-дълга. Използвайте диадемата за разнообразяване на кока, плитките или конската опашка.

Но внимавайте: Ако се спрете на бляскава и богато украсена диадема или лента за коса, трябва останалата част от тоалета ви да е семпъл и да не прекалявате с бижутата.