Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на наградите БРИТ?

Вчера бяха раздадени най-престижните музикални награди във Великобритания. Церемоният по връчването на БРИТ се проведе в лондонската "О2 Арена" с водещ комикът Джак Уайтхол.

Големите победители на вечерта бяха дебютиращата Дуа Липа и рапарът Стормзи. Двамата взеха по две от престижните статуетки. Липа бе обявена за най-добра британска соло певица и в получи наградата за пробив. Рапърът Стормзи стана най-добър британски соло певец за годината, а с Gang Signs & Prayer грабна приза за най-добър албум.

"Горилаз" бяха избрани за най-добрата британска група , а "Фу Файтърс" - за най-добрата чуждестранна такава. Кендрик Ламар е най-добрият чуждестранен изпълнител, а Лорд стана най-добрата чуждестранна изпълнителка.

Любимецът на публиката Ед Шийран бе номиниран в четири категории, но спечели само приза за световен успех, който се присъжда на "най-продавания" британски творец (албумът му Divide е продаден в 12 млн. копия).

Ето ги и нашите номинации за най-добре облечена дама на церемонията, а в края на материала можете да гласувате за своята фаворитка, като се включите в нашата анкета:

Дуа Липа

Рита Ора

Камила Кабейо

Шерил Коул

Хейли Болдуин

Роузи Хънтънгтън-Уайтли