Автор
Woman.bg

Коя е най-добре облечената звезда на гала церемонията на Окръжния музей на изкуствата в Лос Анджелис?

Всяко събитие, свързано по един или друг начин с имената на едни от най-красивите, известните и талантливи звезди на Холивуд, представлява интерес за нас.

Гала церемонията на Окръжния музей на изкуствата в чест на Мартин Скоркезе и Дейвид Хокни, която се състоя през уикенда, означаваще основно едно нещо: плеяда от холивудски топ-звезди!

Успяхме да се нагледаме на умопомрачителна красота във вид на приказни жени, още по-убийствени тоалети и гости на върха на славата си.

Звезди като Салма Хайек, Фърги, Никол Ричи, Кейт Хъдсън и др. се появиха в пълен блясък, повечето облечени от глава до пети в Gucci.

Нека ви представим нашите номинации за най-добре облечена дама на събитието, а вие гласувайте за любимката си по-долу в нашата анкета.

Кейт Хъдсън

Сред най-предпочитаните от нас тоалети безспорно можем да посочим този на Кейт Хъдсън, която блесна със страхотна рокля с доста изрязано деколте на Gucci.

Кейт умее да подбира тоалетите си за подобни събития и винаги успява да изглежда секси, но и сладка.

Опушен грим, устни в телесен нюанс и вързана коса назад допълваха страхотната й визия.

Зоуи Салдана

Дрехата, на която се бе спряла актрисата е от есенно-зимната колекция за 2013-а на Gucci.

Бляскава, но стилна, 35-годишната звезда изглеждаше зашеметяващо. Може би това се дължи и на факта, че красавицата се омъжи наскоро за 34-годишния художник Марко Перего.

Четете още: Официално: Зоуи Салдана е омъжена!

Кейт Бекинсейл

Красивата холивудска звезда Кейт Бекинсейл спря дъха на всички присъстващи и фотографи с това невероятно синьо творение на Gucci.

Определно това е една от най-стилните визии на вечерта. Перфектна от глава до пети!

Роузи Хънтингтън Уайтли

Роузи се бе спряла на рокля от пролетно-лятната колекция на Gucci за 2014-а. 27-годишната звезда според нас можеше да подбере дреха, която подчертаваше страхотното й тяло. Защо да го крие? Въпреки това тя изглеждаше превъзходно.

Оливия Уайлд

Само преди дни научихме, че Оливия Уайлд и годеникът й Джейсън Судейкис очакват първото си дете, което може само да ги радва и това им личи.

Оливия бе заложила на семпла черна рокля на Gucci, ярко червило и небрежно пусната коса.

Ейми Адамс

Нежната Ейми реши да блесне със златиста рокля без презрамки на Gucci.

Червено червило и вълниста ретро прическа допълваха визията й, а обувките на Gucci „Lili“ й придаваха доза закачливост.

Никол Ричи

Модната икона Никол Ричи и този път ни изненада приятно, подбирайки елегантна рокля от есенната колекция на Dolce & Gabbana от 2007-ма.

Косата й бе вързана на висока плитка, а очите силно подчертани.

Салма Хайек

Салма Хайек съблазнява с прелестна рокля до земята в бежово на Gucci Premièrе.

Дрехата с акцент в кръста бе страхотен избор за събитието, а красотата на актрисата засенчи всички.

Фърги

Фърги също заложи на класиката в черно, демонстрирайки страхотна фигура само два месеца след като роди сина си Аксел.

38-годишната певица изглеждаше щастлива и стилна.

Амбър Валета

Не бихме казали, че визията на красивата Амбър е от любимите ни, но трябва да похвалим смелостта й да избере точно тази дреха от есенната колекция на Gucci за подобно събитие.

Дрю Баримор

Днес ви съобщихме, че звездата от "Ангелите на Чарли" и съпругът й Уил Копелман са в очакване на втората си рожба. Можем само да се радваме за семейството, което ще се увеличи с още един член.

Роклята на Дрю изглеждаше удобна и стилна. Тя бе от есенната колекция за 2013-а на Vivienne Westwood и смеем да твърдим, че много й отиваше.

Четете още: Дрю Баримор е бременна с второто си дете