Бионсе е една от най-богатите знаменитости за 2014-а според „Forbes”, но изпълнителката очевидно не обича разхищенията.

На сватбата на по-малката си сестра Соланж, за която писахме ето ТУК, Бионсе и всички гости бяха облечени в бяло.

Четете още: И така... Соланж се омъжи!

Самата Соланж смени няколко тоалета, а сватбената й рокля бе дело на дизайнеа на модна марка „Kenzo”. Няма как да отречем уникалния моден стил на 28-годишната сестра на Бионсе.



Соланж предпочита облекла в ярки нюанси, тя обича да миксира слънчево жълто с цветни геометрични или трайбъл принтове. Често я виждаме в изцяло едноцветни тоалети, с интересни обувки и цветни аксесоари... Е, г-ца Ноулс вече е една щастлива г-жа Фъргюсън.



Бионсе от друга страна има моден стил, който не можем точно да определим. Да, тя винаги е била секси и стилна, но през последните няколко месеца споделените от нея снимки в социалните мрежи показват една доста по-различна и смела жена, която показва нетипични за нея визии.

Четете още: Тя е най-богатата певица!

Но нека се върнем към визията й, с която се появи на сватбата на сестра си преди няколко дни. Певицата заложи на изключително семпъл тоалет, който с почти нищо не привличаше вниманието. Бялата рокля със средна дължина е на Torn by Ronny Kobo и за разлика от скъпите й сценични тоалети, тази дреха струва „само“ 350 долара:

* Бионсе и Блу Айви

Роклята е изчистена и стилена, а обувките бяха може би най-екстравагантната част от цялостната й визия. Секси къдрици и тъмно червило допълваха красивия й тоалет.

За своето ежедневие Бионсе избира тоалети на много по-достъпни марки. Нека ви припомним, че преди година дори създаде колекция с H&M, които са известни със своята качествена мода на ниски цени. Сега с нетърпение очакваме да видим какво ще сътвори в партньорство с британския бранд Topshop.

* Джей Зи и Бионсе се забавляват на сватбата на Соланж

Четете още: И така... Соланж се омъжи!