Автор
Филип Данауи

Кои родни звезди вкарахме във Fashion Police

Оттук насетне ще следим зорко родните знаменитости и облеклото, което те ни демонстрират по светските партита. Сигурни сме, че ще има с какво да ни "смаят", но няма да пропуснем да отбележим, ако са ни впечатлили с избора си на тоалет. Никой не е застрахован да не попадне в ареста на Fashion Police, така че скъпи ВИП-ове ВНИМАВАЙТЕ!


Рени
Фолк певицата Рени тържествено ни поднася своята нощница на светска сбирка. Дори и висулката на Chanel, която забелязваме да се спуска от врата й, не би могла да спаси положението ала "с домашно облекло на парти". Вярно, прозрачната материя във вечерният тоалет не е забранена, но в случая е поднесена доста вулгарно, особено в комбинация с този очевиден бял сутиен. Бельото й не просто прозира, то бие на очи и направо пробожда добрия ни моден вкус. Да не говорим, че очилата с диоптър се вписват при един доста по-скромен външен вид, за който Рени има доста да се потруди следващият път.



Гери Дончева
Луд на шарено се радва и Гери Дончева също! Бившата моделка и настояща телевизионна водеща по BiT е предозирала аутфита за поредното светското събитие - това на списание Hello! Увличането й не е само в миксирането на цветове, но и в апликациите в блузата и тези в раираната пола. Те абсолютно нямат нищо общо, но защо чаровната дама е решила да ги комбинира?! Къде ли е гледала Дончева, преди да ни се покаже в такъв вид? Определено не и в огледалото! Ако в модния ни арест не й харесва, то готовi сме с ОК да я акредитираме и за цирка.



Катя Роуз и Тамара Георгиева
След като натрупа куп черни точки заради короната на Мис България 2017, Тамара Георгиева смело атакува червения килим, за да демонстрира стил на Бизнесдама на годината, събитие организирано от Евгени Минчев. Особено коментираната миска е в компанията на своята бъдеща свекърва - Катя Роуз, която също е носителка на престижна титла (тази на Мисис България 2011). Очевидно за това парти двете дами са се постарали и са избрали тоалети без дефекти. Бившата съдържателка на моден бутик Роуз е предостъпила по-бляскавата визия на по-младата носителка на корона, докато за себе си е предпочела черна рокля по тялото.



Драгомир Драганов
Позабравеният Драго Драганов се завръща на червения килим в доста ексцентрична визия. Шоуменът се е комплектовал с червен кариран панталон, официално сако и бомбе, което също е в подобно каре. Тази визия ни препраща малко към Бой Джордж, на когото такъв стайлинг повече би му отивал. Най-малкото заради това, че сме свикнали да го виждаме по този начин. А за Драго Чая - как да приемем изневярата му към обичайната естрададжийска облицовка?!



Искрен Пецов
Това не е сутрешната глътка кафе, за която копнеете! Това си е баш Искрен Пецов, който ни поднася зърнената напитка директно като десен на ризата си. Не бихме приели избора му за адекватен, освен ако не е решил да кандидатства за работа в някоя кафетерия. Затова следващия път, когато го видим, ще го помолим не да ни изпее някое парче, а просто да ни сервира кафе.