Кара Делевин е най-скъпо платеният модел

08 август 2017 | 12:30
видяна 8318
коментари 1
снимки: Getty Images

Кара Делевин отпразнува 25-ия си рожден ден само преди броени дни. Крехката ѝ възраст обаче не ѝ пречи да измести ветерани в модата от класацията за най-добре платените британски модели.

Младата красавица не може да се похвали с професионалния опит на икони в бранша като Кейт Мос, но ето че въпреки това вече е най-скъпо платеният модел на Острова.

Тя изкарва 8 милиона паунда на година или 22 000 на ден, като за солидните годишни приходи на Делевин допринасят средствата, които красавицата получава за рекламните кампании на Chanel, Rimmel и Puma, припомнят британските медии. 

Вторият най-високо платен британски топмодел е любимата на Джейсън Стейтъм – Роузи Хънтингтън-Уайтли, която за една година заработва 6,5 милиона паунда на година. Трета е легендата Кейт Мос, чийто приходи за 12 месеца възлизат на 5 милиона паунда.

В класацията попадат и Наоми Кембъл, която изкарва 3 милиона на година, и Джорджия Мей Джагър, която заработва 2,5 милиона.Още по темата

Коментари

1
  08 август 2017 | 17:46 отговор
 

Както всяка друга класация, и тези са доста относителни според мен. Няма начин черната пантера Наоми да е по-назад от Кейт Мос с повехналото си, захабено наркоманско излъчване. Не може да се твърди кой е най-високоплатеният модел по това, колко бил изкарал някой на година, защото е много вероятно Наоми просто вече да го дава по-кротко, повече да си почива и да приема просто от време на време ангажименти и да не си е налегнала парцалите кой знае колко да изкарва пари, докато други може би приемат всичко възможно, което им изскочи, защото ги е страх, че в един момент ангажиментите внезапно ще свършат или пък да правят огромни дългове с носа си..

 

Добави Коментар

Най-четени