Автор
Роси Кацарова

Какви ботуши ще са модерни тази зима?

Колкото повече блясък, толкова по-добре.

Това с пълна сила важи за дизайна на ботушите тази зима.

Новите колекции на модните брандове изобилстват от обувки, обсипани с камъни и бляскави инкрустации – от Oscar de la Renta до Saint Laurent всички залагат на сияйни предложения за студените месеци.

Да живее Дивият запад

Каубойските ботуши, които бяха истински хит години наред, но след това потънаха в забвение, тази зима отново се завръщат на мода. Дизайнерите обаче ни предлагат за новия зимен сезон една по-цветна и хващаща окото тяхна алтернатива.

Военна нотка

Актуални за пореден сезон ще са и милитари ботите и ботушите. С характерните за кубинките връзки в предната част, груба подметка с обемни грайфери и ниско квадратно токче, те обещават да превърнат в шедьовър всяка ежедневна визия.

А в съчетание с черно поло и мини пола от велур, ще бъдат истинска наслада за очите.



Червено и пак червено

Тази зима с червени ботушки ще потропва не само Дядо Коледа, но и всяка дама, която желае да е в крак с тенденциите. Решените в този тон ботуши и боти няма как да останат незабелязани, затова и не е чудно, че марки като Fendi и Valentino бяха избрали за акцент в колекциите си именно обувки в червено. От марсала до яркочервени – всички нюанси на този цвят ще са хитови през предстоящите хладни дни.

Добрите стари чизми

Чизмите са актуални поредна година. Този път обаче са модерни прилепналите по крака като втора кожа. Високи, удобни, подчертаващи линията на крака, този вид ботуши придават неподражаем финес.

Може да заложите както на велурени, така и на такива от естествена кожа и да бъдете сигурни, че те ще са идеалното решение за случаите, когато искате да изглеждате по-дръзки и секси.

Апреските не са това, което бяха

През предстоящия зимен сезон апреските няма да са само за разходка сред снежните преспи на Витоша, но и ще представляват моден аксесоар, с които да допълните ежедневната си визия.