Как да изглеждате стилно с малко пари

11 юли 2017 | 11:20
видяна 63181
коментари 2

Гледате снимките на безупречно изглеждащи модни блогърки и си мислите, че за да изглеждате толкова добре, ще трябва да разполагате с неограничени средства.

Истината обаче е друга. Може да изглеждате стилно и без да влагате голяма сума пари за дрехи и аксесоари, достатъчно е да следвате няколко прости правила.

* Изкуственият велур заблуждава по-добре от изкуствената кожа.

Четете още: Всичките ви пари за дрехи отиват при този мъж* Подбирайте материите внимателно. Туидът, памукът и ленът обикновено изглеждат скъпи, дори и да не са. Не може да се каже същото за неопрена, например.* Стилните изчистени обувки със заострен връх изглеждат като аксесоар, за който сте отделили по-солидна сума.Четете още: Иванка Тръмп с рокля за 30 лева

* Обръщайте внимание на вида на дрехите си. Защото дори и най-скъпите дизайнерски произведения могат да изглеждат евтино, ако не са изгладени или не са вашият номер и ви седят видимо широко.* Заложете на едноцветна чанта в бяло, черно или бежово. Нека е без декорации, защото нищо не издава колко е евтина тя, колкото ресните по нея и дранкулките от изкуствено злато.

Формата ѝ също е от значение – модел с правоъгълна или квадратна форма излъчва класа, която не може да намерите в чанта тип "торба".* Дантелата при дизайнерските тоалети значително се различава от тази при конфекцията, затова ако искате визията ви да изглежда "скъпо", не залагайте на дрехи изцяло от дантела. Може да подберете артикули с малки дантелени детайли, но дотам. Съветваме ви да забравите и за пайетите, освен ако не са върху дреха висша мода. 

Четете още: Забравете за тези дрехи и аксесоари

* Друго трикче, което ще придаде стилно и завършено излъчване на облика ви, е загащването на ризата.* Визия, решена само и единствено в бяло, изглежда изключително изтънчено и класно, независимо дали дрехите и аксесоарите са за 100 лева или за 1000. Предлагаме ви сами да се убедите в това още утре.

Още по темата

Коментари

2 ???
  12 юли 2017 | 00:26 отговор
 

Статията е по-скоро затова как дрехите да изглеждат скъпи, но това не означава непременно, че са стилни

 
1
  11 юли 2017 | 22:12 отговор
 

Съпоставените тоалети и обувки нямат нищо общо.

 

Добави Коментар

Най-четени