Автор
Woman.bg

Хайди Клум – перфектната водеща в дрехи на Versace

Вече се спряхме на тоалетите на известните личности за европейските музикални награди на „MTV” преди няколко дни, днес обаче сме решили да надникнем в гардероба на главното действащо лице на вечерта – Хайди Клум.

Ослепителният модел бе водеща на церемонията, която от няколко години доста успешно се превръща и в телевизионна звезда.

Ден преди самата церемония Хайди сподели, че няма търпение събитието да се проведе в родината й, Германия.

„За мен е чест да бъда водеща на церемонията по раздаването на Европейските музикални награди на MTV при завръщането им в моята родина Германия. Церемониите по раздаването на Европейските музикални награди на MTV са едни от най-важните в световната музика, мода и култура и съм щастлива да съм част от показването на това уникално шоу пред зрители от цял свят”, заяви чаровната и талантлива Клум в интервю преди раздаването на наградите.



Музиканти, певици, критици и журналисти сметнаха, че Клум се справи повече от отлично със задачата да забавлява поканени гости, изпълнители, зрители и музикални критици.

Домакинята на вечерната церемония съвсем спокойно си заслужи цяла статия, специално посветена на нейните тоалети.

Дълго време 39-годишната криеше отношенията си с Мартин Кирстен, но наскоро потвърди новината, че двама официално са заедно и са много щастливи.

„Аз съм щастлива, децата също. Всичко се развива прекрасно”, разкри тя.

Със сигурност успяхме да доловим позитивната й енергия и очи, изпълнени с много любов по време на вечерта.



Русокосата звезда се появи в няколко цветни, смели и неочаквано щури тоалета на модна марка „Versace”.

Майката на четири деца изглеждаше прекрасно в тоалетите на италианската марка. Все пак основните акценти, на които Хайди заложи, бяха финес, сексапил и едно огромно възхищение! Всичко това тя намери в най-новите колекции на „Versace.

Нека ви представим всички нейни визии, а вие преценете коя най-много ви допада, гласувайки в нашата анкета по-долу или чрез коментар!

ВИЗИЯ 1:

ВИЗИЯ 2:

ВИЗИЯ 3:

ВИЗИЯ 4:

ВИЗИЯ 5:

ВИЗИЯ 6:

ВИЗИЯ 7:

ВИЗИЯ 8: