Слънчевите лъчи навън в комбинация с актрисата Ева Мендес като лице на марката Vogue Eyewear за линията им слънчеви очила за пролет-лято 2013 ни накара да изпаднем в блажени мечти по предстоящите топли месеци.

Изключителната фотосесия е заснета от Марио Тестино, който майсторски улавя и запечатва красотата, женствеността и неподправената харизма на Ева - сексапилната половинка на нашия любимец Райън Гослинг.

Истинска наслада за очите представляват не само кадрите от кампанията, но и бекстейдж репортажа, който представя невероятната спойка, царяща на работната площадка.

Виждаме как под жарките лъчи на калифорнийското слънце Ева, Марио, гримьори, фризьори, стилисти и режисьори работят в пълна хармония по създаването на рекламния сет от снимки.

Мендес не крие удоволствието от този професионален ангажимент, като споделя пред репортери: "В Лос Анджелис беше красив слънчев ден, а аз участвах във фотосесия за шикозния бранд очила Vogue Eyewear, заснета от невероятния Марио Тестино! И беше фантастично! "