Каква е тайната за успех в безмилостния моден бизнес? Освен да имаш перфектно тяло, невероятно дълги крака и красиво лице, трябва да спечелиш най-добрите дизайнери и модни фотографи на своя страна. До днес най-скъпоплатеният модел в света беше невероятната аристократична красавица Жизел Бюндхен, но сега на нейно място идва Кендъл Дженър. От 2002 г. насам Бюндхен ежегодно оглавява класацията с най-добре печелещите модели, но за последните 12 месеца се оказа, че Кендъл е спечелила цели 22 милиона долара.

Класацията е на известното списание „Форбс“, но въпреки това данните за доходите на звездните дами допускаме, че може и да не са съвсем точни. Преди години, когато Жизел бе обявена за най-високоплатения модел в света, тя споделила публично, че приходите й не били изчислени правилно.

„Хората, които пишат за доходите ми нямат достъп до банковата ми сметка. Да, изкарвам много пари, но сумата съвсем не толкова голяма, колкото казват. Затова не ме интересува на кое място съм в класациите за най-високоплатени модели“, разкрила Бюндхен.


Моделът споделил също, че за нея богатството не е най-важният фактор, определящ щастието й:

„За мен е важно да мога да живея добре, да образовам и отгледам децата си и мъжът ми да е щастлив“.

И въпреки че Кендъл вече официално е най-високоплатеният модел е много по-важно, че тя се справя чудесно с изявите си на модния подиум и винаги успява да задържи вниманието върху себе си.

Четете още: Алесандра Амброзио вече няма да е ангел на Victoria's Secret